ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Tι άλλαξε στην νομοθεσία από πλευράς ποιότητας και πιστοποίησης?

• Υποχρεωτικό CE από 1-1-2010

• Υποχρεωτικά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα

• Εγγύηση

Πως εφαρμόστηκαν οι νέοι κανονισμοί ποιότητας και πιστοποίησης από τους κατασκευαστές?

• Προτροπή για έλεγχο παραγωγής και ISO από το 2004

• Προσπάθεια των διελάσεων για βελτίωση της εφαρμογής σωστών προδιαγραφών και μεταβίβασης των πιστοποιητικών δοκιμών που συνεπάγονται CE

• Αγοράζουμε κατασκευαστή, όχι σειρά

Τι σημαίνει ο όρος 'Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου και θερμοδιακοπή?
Συστήματα με υαλοενισχυμένο πολυαμίδιο, δηλ πολύ ισχυρό πλαστικό, που τοποθετείται στο εσωτερικό του κουφώματος και εξασφαλίζει υψηλές ηχομονωτικές ιδιότητες και υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, η ριζική λύση για οικονομία χειμώνα-καλοκαίρι.
Ποια η διαφορά της σε σχέση με τα κανονικά κουφώματα και στο κόστος?
Σενάριο εξοικονόμησης σε περίπτωση αντικατάστασης
Τι πρέπει να προσέξουμε στην αντικατάσταση?

• Με τα σχέδια πηγαίνουμε στο κατασκευαστή για μία πρώτη ενημέρωση γενικής φύσεως

• Για να είναι πιο αποτελεσματική η θερμοδιακοπή να προσεχτεί και η υπόλοιπη μόνωση

• Αφού έχουμε προγραμματίσει την ολοκλήρωση του σοβαντίσματος, της βαφής και της τοποθέτησης των μαρμαροποδιών και των πατωμάτων, επισκεπτόμαστε τον κατασκευαστή για να ενημερωθούμε για τις οδηγίες τοποθέτησης των μαρμάρων και τις ημερομηνίες παράδοσης των κουφωμάτων σε σχέση με το χρώμα που θα επιλέξουμε

Να προτιμήσουμε ανοιγόμενα ή συρόμενα τζαμιλίκια ή ρολά και γιατί?

Ας μιλήσουμε για το υλικό που έχει την μεγαλύτερη επιφάνεια του να εκτίθεται στα καιρικά φαινόμενα. ..το τζάμι. Ποια τα κριτήρια επιλογής?

• Ενεργειακά με αέρα: Low-E Ug=1,3 W/(m2*K)

• Sunergy με Argon: Ug=1,8 W/(m2*K)

Πόσο ασφαλείς πρέπει να νιώθουμε με τις καινούργιες σειρές κουφωμάτων?

• WK2 Αντοχή του κουφώματος σε προσπάθεια παραβίασης με χρήση 19 διαφορετικών εργαλείων σε επιλεγμένα σημεία όπως τα σημεία κλειδώματος, οι μεντεσέδες

• Αυτό οφείλεται στο περιμετρικό μηχανισμό με αδιάρεικτο κλείδωμα σε πάνω από 12 σημεία ανάλογα με τη διάσταση

Ποιά η διαφορά μιας πόρτας ασφαλείας από την θωρακισμένη?
 
Κάγκελα-Ανοδίωση ,είναι εγγυημένη σε βάθος χρόνου?
 

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της ΑΛΟΥΤΕΚ Ζαχαριουδάκης ΑΕ, της εταιρείας που ξεκινώντας το 1969 να δραστηριοποιείται με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, κατάφερε να αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της αισθητικής σε ένα ευρύτερο πεδίο κατασκευών.

Με νέες ιδέες, νέες προτάσεις και μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, η εταιρεία μας  διαθέτει πάντα φρέσκες ιδέες που μπορούν να επιλύσουν πολλά από τα κατασκευαστικά σας προβλήματα ή να δώσουν πρόσθετες δημιουργικές ιδέες και λύσεις. Σε απόλυτη συνεργασία, τόσο οι μηχανικοί μας όσο και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, βρίσκονται κοντά σας σε όλες τις φάσεις υλοποίησης του έργου, για να του δώσουν νέα πνοή.

Η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με σύγχρονα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου εξασφαλίζει:

  • Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων
  • Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης
  • Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια
  • Προστασία του περιβάλλοντος

  

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Τα ενεργειακά κουφώματα είναι σχεδιασμένα ώστε οι άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες τους να συμβάλλουν στην αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης. Έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος. Ένα ενεργειακό κούφωμα αλουμινίου οφείλει την θερμομόνωση του στην θερμοδιακοπή. Η θερμοδιακοπή πραγματοποιείται με την χρήση πολυαμιδίου, ενός μονωτικού υλικού το οποίο είναι κακός αγωγός της θερμότητας και συμβάλλει στην στιβαρότητα των κουφωμάτων.

1Aντικατάσταση : Τα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου είναι τα πλέον κατάλληλα για αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων. Οι απώλειες θα μηδενιστούν και η αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης της οικίας θα επιτευχτεί γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

2Εξοικονόμηση ενέργειας και θερμομόνωση :  Ένα θερμομονωτικό κούφωμα απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο, περιορίζονται οι ρύποι και το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης.

3Ηχομόνωση : Τα νέα συστήματα αλουμινίου χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης που μειώνουν τον θόρυβο από το εξωτερικό περιβάλλον, όπως συμβαίνει στα μεγάλα αστικά κέντρα

4Αισθητική του χώρου : Τα νέα συστήματα αλουμινίου διατίθενται σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις. Είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και απομιμήσεων ξύλου με δυνατότητα να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις.

5Ασφάλεια : Τα κουφώματα που χρησιμοποιούμε διαθέτουν μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια.

6Εξοικονόμηση χώρου : Ανάλογα με τον χώρο που διατίθεται θα επιλεχθεί και ο τύπος και το είδος ανοίγματος του κουφώματος, ώστε να αξιοποιηθεί ο χώρος κατά το μέγιστο δυνατό.